Vali Teoman İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… Kendilerini sürekli yenileyen, okuyan, araştıran nesillerin yetişsin, İstiyoruz ki… Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı sağlıklı ve huzurlu bir eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlansın, İstiyoruz ki… Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici,öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çalıştığı çevrede, bölgede ve ülkede model bir okul olalım.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Türkçe’yi doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (326) 216 17 17

WEB - https://valiteoman.meb.k12.tr

Adres - GENERAL ŞÜKRÜ KANATLI MAH. FEVZİ PAŞA CAD. VALİ TEOMAN İ.Ö.O SİTESİ VALI TEOMAN ILKOKULU NO 50 ANTAKYA / HATAY

Yerleşim Yeri - Kanatlı M. Ayşe Fıtnat Hanım C. Betonsan Karşısı Antakya/HATAY

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Altınözü-20 km Belen-50 km Dörtyol-80 km Erzin-90 km Hassa-65 km İskenderun-60 km Kırıkhan-38 km Kumlu-40 km Reyhanlı-38 km Samandağ-22 km Yayladağ-50 v